
Ingredienser Bunn:
5 Store egg
5,5 dl revet ost
50 gram Kruskali
2 ss Fiberhusk
3 ts Bakepulver
1/2 ts grovkornet pepper
1 ts Uraffinert himalayasalt
0,6 dl kremfløte kremfløte
og 3 ss cocosa
Visp sammen egg kremfløte og olje, tilsett deretter alt det tørre samt osten og visst fort sammen, og bre det deretter utover på bakepair på et stekebrett med en gang, da den fort tykner.
Forstek denne i ovnen på 170 grader i ca 20 minutter( nederst i ovnen)
Mens bunnen steker kan du starte på fyllet.
Da trenger du følgende:
400 gram kjøttdeig
1/2 glass tomatpure
200 gram hakkede tomater som du gjerne kan putte litt gode friske urter i, som timian, kjærlighetsurt osv.
4 ss balsamico av god kvalitet
1 1/2 ts uraffinert himalaiasalt
2 ts grovkornet pepper
1 fedd hvitløk
Brun kjøttdeigen, tilsett tomatpure, hakkede tomater, og tilsett balsamicoen, hvitløk og krydderet.
La småkoke i ca 10 min til den har fått en tykk konsistens. (visst pizzasausen er for tynn, vil pizzabunnen bli ødelagt og "sausete")
Nå kan du ta ut pizzabunnen og smøre kjøttsausen over.
Til topping brukte jeg :
1 pk bacon (150g)
1 Champingong i skiver
1/2 løk i ringer
ca 10 biter sterk jalapenos
1 pk reven ost (200g)
Legg toppingen over fyllet, og avslutt med ost.
Til Garnityr brukte jeg noen skiver tomater, noen skiver rødløk og fin vårløk.
Etterstek midt i ovnen på 180 grader i ca 35 minutter til osten er fin og gyldenbrun.
Nå er det bare å finne frem et glass isvann med noen skiver appelsin, en god film, og nyte lørdagspizzaen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar