Ingrediensene du trenger:
200 gram solsikkekjerner
100 gram gresskarkjerner
100 gram pistasjnøtter(grovhakket)
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2,25 dl kruskali
1 egg
3 ss fiberhusk
6 dl vann
Bland alt det tørre sammen i en bolle.
Bland deretter inn det våte, rør godt, til en seig masse.
Bre det utover stekebrett med en slikkepott til ca 1 cm tykkelse. Og rut deretter opp ønsket størrelse. Men vent med å bre utover neste brett før det skal stekes, for massen gjør bakepapiret vått mens det står. Så stek først 1 helt ferdig før du brer utover neste.
Stekes nederst i ovnen på 160 grader i 55 minutter, når det har stekt i 30 min tar du det ut å ruter opp på nytt, da det siger sammen. Når det er stekt ferdig de 55 minuttene, tar du det ut, brekker det opp, tar det av bakepapiret, snur hver enkelt knekkebrød og legger det tilbake på brettet og ettersteker i 25 minutter på samme grader for å få dem ekstra sprø. Avkjøles på rist når de er ferdige stekte. Så er de ferdige og kan oppbavareres i en tett kakeboks feks =) Gode knekkebrød skal alltid nytes sprø =)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar