Ingredienser som du trenger:
1 stor aubergin
Litt olje
500 gram kjøttdeig
3 fedd hvitløk
1 grovhakket rødløk
3 champingong kuttet i småbiter
2 dl tomatpure
1 grovhakket tomat
Salt og pepper etter smak
2 dl kremfløte
1/2 dl vann
Ostesaus:
3 egg
1/2 dl majones
4dl revet ost
Tilberedes på komfyr, og i stekeovn på 200 grader
Hakk løk og hvitløk og stek dette i panne så det lett får en gylden farge.
Tilsett kjøttdeig å stek den. Når dette er ferdig brunet tilsettes alt det andre som tomatpure krydder og veske. La det koke til det blir en god og tykk saus.
I mellomtiden mens det putrer kan du begynne på ostesausen som er ganske enkel.
Bland sammen eggene og majonesen til en jevn røre, tilsett deretter osten.
Nå er kjøttsausen klar og kan legges lagvis i form sammen med aubergin kuttet i skiver, og sopp.
Kjøttsaus, aubergin sopp osv. lagvis.
Ostesausen bres over helt til slutt. Så er den klar til å settes midt i ovnen i 30 minutter på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar