tirsdag 17. mai 2011

Suksessterte med trøfler

Ingredienser:

4 eggehviter
150 gram sukrinmelis
100 gram finmalt mandler
50 gram finmalt hasselnøtter

Krem:

4 eggeplommer
1 dl kremfløte
130 gram sukrin
2 ts ren vaniljepulver
150 gram smør

Pynt:
Trøfler
Mokkabønner

Stivpisk eggehviter i 15 minutter.
Vend forsiktig inn melisen og mandler/nøtter.
Fyll røren i en godt smurt springform 24 cm. Dekk bunnen med bakepapir.
Stekes i ovnen på nederste rille ved 180 grader i 30 minutter.

Avkjøl bunnen.

Rør sammen eggeplommer, fløte sukker og vanilje. Varm det opp på svak varme til kremen tykner.
Avkjøl kremen og rør inn mykt smør.

Legg bunnen på et serveringsfat. Bre over kremen, og legg på pynt.
Setter i kjøleskap til avkjølning

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar