Ingredienser:
4 eggehviter
150 gram sukrinmelis
100 gram finmalt mandler
50 gram finmalt hasselnøtter
Krem:
4 eggeplommer
1 dl kremfløte
130 gram sukrin
2 ts ren vaniljepulver
150 gram smør
Pynt:
Trøfler
Mokkabønner
Stivpisk eggehviter i 15 minutter.
Vend forsiktig inn melisen og mandler/nøtter.
Fyll røren i en godt smurt springform 24 cm. Dekk bunnen med bakepapir.
Stekes i ovnen på nederste rille ved 180 grader i 30 minutter.
Avkjøl bunnen.
Rør sammen eggeplommer, fløte sukker og vanilje. Varm det opp på svak varme til kremen tykner.
Avkjøl kremen og rør inn mykt smør.
Legg bunnen på et serveringsfat. Bre over kremen, og legg på pynt.
Setter i kjøleskap til avkjølning
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar