tirsdag 17. mai 2011

Blomkål og brokkoligrateng

Denne brukes ofte her i hus, og er veldig god syntes vi.

Til ingredienser trenger du:

1 Blomkål
1 Brokkoli
1 ts uraffinert himalayasalt
2 ts pepper
1/2 ts finmalt chili
1 liten bokskremfløte
3 dl revet ost

Dette blir til en liten ildfast form som er nok til 4 personer.

Blomkål og brokkoli deles opp i små buketter som du koker i ca 30 minutter slik at det småkoker.
Når det er ferdig kokt, tar du kjelen av platen, heller av vann, og moser det til en grov masse.
Tilsetter salt, pepper og chili, heller på fløten, og lar det koke på svak varme til det blir en passe tykk saus av fløten. Nå kan du helle den over i formen, og strø over ost.

Settes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar