1 Stykke laks
2 Tomater
2 Baconskiver
6 Små lettkokte asparges
3 Kantareller
6 Osteskiver
Salt og Pepper
Start med å koke aspargesene lett i 3-4 min. Avkjøl dem, og rull 1 baconskive rundt 3 små asparges. Gjør slik med de andre også. Legg på rist, og settes på grillenfunksjon midt i ovnen i 20.25 minutt, til baconet er fint stekt.
Samtidig mens dette griller. Tar du å kutter tomatene i fine skiver, og legger dem i ei langform dekket godt med god olivenolje. Ta å legg ei osteskive på hver tomatskive, og strø over med oregano.
Sett i ovnen under aspargesene, og stek like lenge som resten.
Så gjenstår bare laksen, som stekes lett 3-4 min på hver side. Sammen med kantarellene som du steker lett i et par min helt på slutten.
Ta gjerne på salt og pepper etter eget ønske, men ikke nødvendig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar