mandag 20. juni 2011

Enkel og nydelig laksemiddag

Mandagen er en god dag å starte med fiskemiddag. Masse sunt, og omega3 som kroppen trenger. Og idag ble det laks, med spicy ostegrillede tomater og baconsurrede asparges med stekte kantareller.

Ingredienser til 1 porsjon:

1 Stykke laks
2 Tomater
2 Baconskiver
6 Små lettkokte asparges
3 Kantareller
6 Osteskiver
Salt og Pepper

Start med å koke aspargesene lett i 3-4 min. Avkjøl dem, og rull 1 baconskive rundt 3 små asparges. Gjør slik med de andre også. Legg på rist, og settes på grillenfunksjon midt i ovnen i 20.25 minutt, til baconet er fint stekt.
Samtidig mens dette griller. Tar du å kutter tomatene i fine skiver, og legger dem i ei langform dekket godt med god olivenolje. Ta å legg ei osteskive på hver tomatskive, og strø over med oregano.
Sett i ovnen  under aspargesene, og stek like lenge som resten.

Så gjenstår bare laksen, som stekes lett 3-4 min på hver side. Sammen med kantarellene som du steker lett i et par min helt på slutten.
Ta gjerne på salt og pepper etter eget ønske, men ikke nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar