mandag 8. august 2011

Mushroomsandwich with some love herbal

Nydelig formiddagsmat til den som er sulten, etter arbeid en fin mandag=)

Ingredienser:

2 egg
1 champingong
2 skiver birkebeiner spekeskinke
litt salt
og smør til steking

Samt litt grønn salat til pynt

Kutt soppen i skiver, og stek den fin og brun.
Deretter sprøstekes skinken på høy varme i 1,5 min på hver side.

Legg til side.

Pisk et og et egg om gangen sammen med litt salt.
Og stek til 2 små lapper.

Legg 1 lapp, deretter sopp og skinke, og avsluttes med en ny lapp.
Toppes med kjærlighetsurt, sammen med litt grønt ved siden av.

Nyt !

4 kommentarer:

  1. Dette ser nydelig ut:) Hvordan får du til å lage den som ei stjerne?

    SvarSlett
  2. Hei!
    Kom inn på bloggen din via kommentaren din, og her må jeg si du har mange bra oppskrifter med lekre bilder:-) Har kikket igjennom mye og legger deg til i mine favoritter så kommer tilbake:-)

    Dietorelle

    SvarSlett
  3. Heisann Dietorelle.

    Endelig 1 komentar=)
    Veldig hyggelig med tilbakemelding, og koselig å høre du kunne like det.
    Er noe jeg trives med, og da syntes jeg det er fint å dele med andre.

    Hilsen Ina Merethe

    SvarSlett
  4. Renate =)

    Ja kunst ikkesant=)
    neida, jeg bruker ei omelettform rett og slett =)

    SvarSlett