Inngredienser til 4 små skåler:

4 eggehviter
2 dl kremfløte
2 ss sukrinmelis
2 advokoadoer og saften av 2 lime
2 ts toppet fersk revet ingefær
100 gram sukrin
og 8 ferske bringebær
Slik gjør du:
Legg et lite bakepapir rundt de små sufleskålene og fest med gummistrikk, eller tape slik jeg gjør da det fort glir. bakepapiret skal være 3 cm over skålen.
Skrap ut advokadokjøttet og mos det med gaffel slik du får en grov masse. Bland dette med limejuicen, og tilsett revet ingefær.
Pisk kremfløte med sukrin til en vanlig krem, og bland inn advokoadomassen. Deretter pisker du eggehvitene halvt ferdige, tilsetter sukrinmelis, og stivpisker den helt ferdig.
Vend eggehvitene forsiktig inn i advokoadomassen med en slikkepott. Men husk, IKKE rør for masse.
Fordel så advokadomassen i skålene og sett i fryseren natten over.
Ta ut av fryseren i god til før den skal nytes (30 min ca)
Og pynt med ferske bringebær og en liten båt advokado.
Nam nam :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar